Belito Marcus N´Tefula

Mitt namn är Belito Marcus N´Tefula.
MZ augusti 2011 214

Jag är född 1990 under inbördeskriget mellan Renamo och Frelimo. Jag föddes på landsbygden i Tete- provinsen några mil från Tete som är provinshuvudstad. Min pappa förlorade jag tidigt. Min mamma dog 2002. Mina tre yngre syskon och jag har växt upp med min mormor. Vi lever av självhushåll och maten räcker inte hela året. Då har vi det svårt. Varje dag är en kamp och en strävan att överleva. Min mormor som är mycket gammal lever fortfarande. 2005 kom jag med i FBB:s fadderprogram. Det var min räddning. Tack vare stöd från min fadder har jag kunnat slutföra 12 år i skolan. Min dröm har alltid varit att bli lärare. 2010 blev jag antagen till lärarutbildningen som bestod av ett års studier. Nu har jag arbetat några år. Min dröm har gått i uppfyllelse. Jag är lärare och har en anställning. Nu har jag möjlighet att hjälpa min mormor och mina småsyskon. Jag vill passa på att tacka FBB som givit mig denna möjlighet till ett bättre liv. Det har också stärkt mig som person. Kunskap är viktig.

Januari 2015,  Belito Marcus N`Tefula:  Tete, Mocambique

Plusgirokonto: 90 03 36-9

Du kan lätt och säkert stödja vårt arbete via PayPal. Du kan läsa mera om PayPal här

TACK för ditt bidrag!
TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

KONTAKT: info@ffbb.se