Aktuellt och nyheter

ÅRSRAPPORTER för fadderbarnen i Vietnam:

Rapporterna är på gång. Vi börjar skicka ut rapporterna till faddrarna i februari.

ÅRSRAPPORTER för fadderbarnen i Mocambique:

Rapporterna för barn vid barnhemmet Lar Siloe och Munhava har flertalet skickats ut. Ett par stycken behövs kompletteras.
Rapporterna för barnen vid förskolan Ana Maria börjar komma och skickas ut i februari. Rapporterna för barnen och skolflickorna i Lifidzi skall komma i februari.

Vi försöker skicka ut rapporterna så snart som möjligt för vi vet att ni gärna vill ta del av hur det har gått för ert barn under 2019. Generellt kan sägas att barnen har lyckats över förväntar. Endast ett par barn har inte klarat att bli uppflyttade, vilket kan bl a beror på sjukdom. Många av barnen får malaria, ibland flera gånger under året. Men ha tålamod så kommer snart er rapport. Tack för att ni stödjer barn i Mocambique och Vietnam.

Årets första styrelsemöte den 19 januari 2020.

MEDLEMSAVGIFT 2020: Vill du fortsätta att stödja FFBB – Det är dags att betala årsavgiften 150 kr/år/person. Två personer boende på samma adress betalar 200 kr/år. Du stödjer FFBB:s viktiga arbete i Mocambique och Vietnam. FFBB:s administrativa kostnader är under 3 %. Tack för att ni vill vara medlem och följa FFBB:s arbete.

 

KAMPANJ. Hjälp oss hitta faddrar: 19 flickor som bor på barnhemmet Lar Siloe, Munhava, Beira söker faddrar. Flickorna är föräldralösa.

Skulle Du kunna tänka dig att stödja en flicka vid barnhemmet Lar Siloe? Du som redan stödjer ett barn skulle du kunna tänka dig att stödja ytterligare ett barn? Om du har möjlighet att hjälpa till att hitta nya faddrar är vi mycket tacksamma. Det kostar 150 kr/månad/barn.

Som fadder till en flicka står du upp för flickors rättigheter. Skicka din förfrågan till info@ffbb.se så hjälper vi dig.

skolflicka

 

 

 

 

 

VARMT TACK FÖR ATT DU VILL VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD!   Plusgirokonto 90 03 36-9 Du kan lätt och säkert stödja vårt arbete via PayPal. Du kan läsa mera om PayPal här

Tack för ditt bidrag!

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

Kontakt: info@ffbb.se